Skip to main content

Izjava o privatnosti

U Biro-gradnji d.o.o. studenti intenzivno sudjeluju u radu, upoznaju se sa svim fazama izrade projekata, od iščitavanja prostornih planova, analiza građevnih čestice, idejnih skica i projekata, glavnih i izvedbenih projekata te vizualizacija. Rad je uredski i terenski.

Poštovani, putem naše WEB stranice, putem WEB obrasca, te drugih kanala kojim nam se obraćate (e-mail, telefon, mobilni telefon te osobno) mi prikupljamo Vaše podatke radi mogućnosti komunikacije s Vama, izrade ponuda, radi izrade projekata koje nam povjeravate, komunikacije s vanjskim suradnicima koji sudjeluju na Vašim projektima, ishođenja dokumenata javnopravnih tijela i ureda za prostorno planiranje i graditeljstvo radi ishođenja lokacijskih, građevinskih i drugih dozvola, komunikacije oko eventualnog zaposlenja ili studentske prakse i sl. Podaci koje prikupljamo su adresa e-pošte, ime i prezime, adresa stanovanja, adresa i broje katastarske i zemljišnoknjižne čestice predmetne nekretnine, ime tvrtke, OIB (osobni ili od tvrtke) i sl. Pažljivi smo prilikom korištenja Vaših osobnih podataka i koristimo ih u svrhu izrade projekta. Pristup podacima ima svaka osoba koja u datom trenutku radi kao privremeno ili trajno zaposlena, kao pripravnik ili odrađuje praksu, te radi preko student-servisa u našoj tvrtki.

Drugi podaci koje prikupljamo mogu uključivati i brojčane identifikatore kao što su IP adresa računala, MAC adresa mobilnog telefona ili kolačići.

Podaci koje s nama dijelite trajno ostaju na našem internom serveru u tvrtki kako bismo u slučaju potrebe ispravka, dorade ili čuvanja projekta imali dostupnost istom, kao i na računalima naših vanjskih suradnika, te svih javnopravnih tijela i tijela koja sudjeluju u ishođenju lokacijskih, građevinskih i drugih dozvola.

Vaše podatke možemo koristiti i u svrhu slanja promidžbenih sadržaja, osim ukoliko nas zatražite da ne kontaktirate s nama.

Naša web-mjesto može sadržavati poveznice na druga web-mjesta. Ako putem poveznica posjetite bilo koje od ovih web-mjesta, imajte na umu da ta web-mjesta imaju svoja pravila privatnosti i da mi nismo nadležni ni odgovorni za njih. Pročitajte pravila prije nego pošaljete osobne podatke tim web-mjestima.

Imate pravo zatražiti ispravljanje osobnih podataka ako su neispravni ili nevažeći i/ili njihovo dopunjavanje ako su nepotpuni. Za ostvarenje prava na pristup slobodno nam se obratite.

Imate pravo isključiti kolačiće. Internetski preglednici obično su programirani tako da im je prihvaćanje kolačića zadana postavka, ali to možete jednostavno podesiti promjenom postavki svog preglednika.

Samim korištenjem naše WEB stranice te obraćanjem putem gore navedenih načina pristajete na navedene uvjete

Ako imate pitanja ili nedoumice o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima i kako ih upotrebljavamo ili biste htjeli ostvariti prethodno navedena prava, obratite se s povjerenjem.