Skip to main content

Studentska praksa

Barbara Kalaš Zajc, dipl.ing.arh. je putem službenog Povjerenstva Arhitektonskog fakulteta sveučilišta u Zagrebu, uvrštena na popis ovlaštenih mentora za obavljanje stručne prakse.

U Biro-gradnji d.o.o. studenti intenzivno sudjeluju u radu, upoznaju se sa svim fazama izrade projekata, od iščitavanja prostornih planova, analiza građevnih čestice, idejnih skica i projekata, glavnih i izvedbenih projekata te vizualizacija. Rad je uredski i terenski.

Svoje znanje s veseljem ćemo Vam otvoreno prenijeti i vjerujemo da će Vam biti korisno u budućem zapošljavanju.
Nakon diplome kod nas postoji mogućnost pripravničkog staža i/ili stalnog zaposlenja.

Iskustva studenata

Ured nudi ugodnu radnu atmosferu i puno prilika za naučiti nešto novo. Rad na projektima od idejne do glavne faze kroz komunikaciju sa investitorima i proučavanje prostornih planova je zanimljivo iskustvo koje pruža kreativni izražaj poput niti jednog drugog.

Roko Jurić

Kroz svoju studentsku praksu u Biro-gradnji, stekao sam jako vrijedna iskustva i znanja koja mi fakultet nije mogao ponuditi. Velike odgovornosti i kompleksnost zadataka koje sam dobivao oblikovale su me kao arhitekta za daljnje razvijanje moje profesionalne karijere.

Josip Vrdoljak

Odabir ovog ureda pokazao se kao pun pogodak u mom poimanju budućeg posla. Odlična radna atmosfera, uključenost u projekte, komunikacija s kolegama i investitorima te vrhunski mentorski pristup uvelike mi je približio odabranu struku te me donekle pripremio na izazove koji tek slijede. Svaka preporuka!

Bepo Ivčević