Skip to main content

O nama

Biro-gradnja d.o.o. projektantska je tvrtka duge tradicije koja seže u početke 90.-ih godina, obiteljska je tvrtka druge generacije arhitekata.

Naš osnovni rad je projektiranje zgrada, bilo obiteljskih kuća, kuća za odmor, preko stambenih i poslovnih zgrada do ugostiteljstva, industrijskih pogona i drugih namjena, od idejnih skice preko idejnih, glavnih i izvedbenih projekata do etažnih elaborata. U naše osnovne usluge pružamo i uslugu izrade projekata interijera od idejnih do izvedbenih rješenja.

Prilikom projektiranja usko surađujemo s investitorom kako bismo se u potpunosti prilagodili njegovim željama i potrebama, te estetici koja je investitoru bliska.

Biro Gradnja
korak uz Vas

Obratite nam se s povjerenjem upitom o mogućnostima gradnje na čestici, ugovorite sastanak bez obveze ugovaranja posla, dopustite da Vam sastavimo ponudu, a zatim se prepustite našoj kreativnosti.

Smješteni smo na Trešnjevci – potez između Doma Sportova i Trešnjevačkog placa.

Projektni tim

Naš tim čine educirani ljudi koji pridodaju važnost svakom projektnom zadatku te nastoje ispuniti sve želje prilikom kreiranje građevine ili interijera. Naše godine iskustva i izdvojeni projekti neka govore umjesto nas.

Barbara Kalaš Zajc dipl.ing.arh.

 • Glavni projektant, Ovlašteni arhitekt, jedini član uprave i vlasnik tvrtke
 • Diplomirala na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 2003.g.
 • Radila kao vanjski suradnik na Arhitektonskom fakultetu na katedri za multifunkcionalnu arhitekturu
 • Majka četvero djece
 • Profesionalno započinje svaki novi projekt, suočava se s problemima na putu do građevinske dozvole i uspješno ih otklanja

Jurica Lisac, dipl.ing.arh.

 • Projektant suradnik
 • Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 2012.g.
 • Desna ruka u izradi projekata
 • Strpljiv, staložen, dobar organizator

Josip Vrdoljak, mag.ing.arch.

 • Projektant suradnik
 • Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 2023.g.
 • Mlada snaga i veliki kreativac

Anamarija Matić, dipl.oecc. i diz.int.

 • Dizajner interijera
 • Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Vanjska trgovina 1999.g., radila kako ovlašteni broker
 • Završila tečaj dizajnera interijera – Profokus, Zagreb 2018.g.
 • Završila Masterclass dizajna interijera u klasi Klaudije Zubčić 2022.g.
 • Kreativna i inovativna

Klijenti o nama

Tempero Projekt kao Investitor ima viziju i koncept kako viziju ostvariti. Od trenutka kad je podijeli s inženjerima BIRO-GRADNJE, ta vizija postaje realnost u svom najboljem izdanju. Stručnost, brzina, profesionalnost u odnosima sa svim nadležnim tijelima kao i drugim partnerima u projektu, umrežavanje svih partnera, praćenje tijeka realizacije projekta od samog pocetka pa sve do kraja su činjenice koje su za nas jako bitne a koje krase tvrtku BIRO-GRADNJA kao tvrtku s tradicijom kvalitete. BIRO-GRADNJA d.o.o. tvrtka koju rado preporučamo prijateljima kod gradnje obiteljske kuće ali i drugim investitorima s kojima smo u vezi kod realizacije velikih stambenih i poslovnih projekata.

Tempero Projekt

Motivirani i ažurni pristup, te profesionalno i kvalitetno poslovanje u obavljanju usluga projektiranja čini tvrtku BIRO-GRADNJA nasim pouzdanim partnerom. Suradnja s Barbarom i cijelim njenim timom je znacajno obiljezena kako empatijom tako i uvazavanjem konkretnih potreba te savjetovanjem za sto bolji rezultat da bismo mi kao investitor prezentirali nasim kupcima odlične koncepte za njihov novi dom!

Markov Real Estate

Naše iskustvo projektiranja obiteljske kuće s BIRO-GRADNJOM je bilo iznimno ugodno. Mi smo iznosili svoje želje, a oni su odradili sve ostalo!! U konačnici su nam predložili rješenja koja su funkcionalno i estetski više od onog što smo sami zamislili. Bilo je uzbudljivo promatrati kako se dijelovi slagalice iz naših glava pretvaraju u jedan sasvim poseban i u potpunosti nama prilagođen projekt.

Željka B.

Dogovorio sam projektiranje obiteljske kuce, i jako sam zadovaljan projektom. Hvala na idejama i savjetima, sami projekt i izgled kuce na kraju i vise nego sto sam ocekivao. Odlicna i strucna ekipa, samo tako nastavite.

Marko T.

Vrlo dragi i profesionalni tim, otvoren za sve zahtjeve klijenta čak i one malo više zahtjevne 😉
U sinergiji složili smo prekrasan dom.. Svaka preporuka od mene..

Valentina K.